Strategia Marketing

Rain Nutrition International iti ofera o strategie de marketing denumit si tehnologia RHS (Rain Hybrid System). Planul de compensare implica 7 tipuri diferite de bonusuri, de care poti beneficia saptamana. Sistemul a primit denumirea de "hybrid" deoarece este bazat pe o combinatie dintre sistemul binar si sistemul clasic. Prin aceasta metoda strategia se bazeaza pe cei inscrisi in afacere, acestia fiind ajutati de sponsorii superiori (toti cei din linia superioara), oferind astfel o stabilitate si o crestere rapida.

Rain Nutrition International granteaza saptamanal plata a 50% din volumul comisionabil (CV) spre distribuitori (Rain Nutrition Distributors - RND).  Aceasta suma este platita sub forma de bonusuri catre toti distribuitorii (RND) activi din retea.

top pagina

Bonusul primei comenzi (First Order Bonus -FOB)

Dupa ce o persoana s-a inregistrat ca RND in sistemul Rain Nutrition™International, devine eligibil la acest bonus FOB. Acest bonus reprezinta o valoare fixa stabilita in functie de pachetul Start al persoanelor nou inscrise in afacere. Adica in momentul in care inscrieti o persoana noua in afacere, primiti 100 $ sau 30 $.

Exemplu: Daca inregistrati o persoana cu Pachetul Business Pack Plus castigati un bonus de 100 $, iar pentru inregistrarea unei persoane cu pachetul Business Pack un bonus de 30 $.

FOB va asigura recuperarea rapida a investitiei primare!

top pagina

First Order Bonus

Bonus match dupa prima comanda (First Order Bonus Match - FOBM) 

A fi partener Rain Nutrition™ International este o pozitie cu responsabilitate. Este extrem de important sa ii sustii si sa ii ajuti pe cei sponsorizati de tine in aceasta afacere. Acest tip de actiune este premiat de Rain Nutrition™International, prin FOBM.

In cazul in care partenerul Tau inregistrat personal de Tine in aceasta afacere, inregistreaza personal un alt partener, Tu vei beneficia de 30 USD in cazul inregistrarii cu Busniess Pack Plus sau 10 USD in cazul inregistrarii cu Business Pack.

ATENTIE !!! FOBM se va plati doar celor calificati cu autoship mare de 100 CV comanda. Astfel FOBM va cauta in sistem primul partener din liniile superioare care este calificat cu 100 CV si va fi platit acestuia.

De exemplu: Tu il inregistrezi pe Andrei, iar Andrei o inregistreaza pe Maria. Maria depune o comanda in valoare de 480 USD, adica pachetul de start. In acest moment Andrei va primi 100 USD FOB,   iar Tu vei primi 30 USD FOBM. Daca Tu nu ai autoshipul de 100 CV se cauta in linia superioara prima persoana activa cu autoshipul de 100 CV si aceasta va primii FOBM.

top pagina

First Order Bonus Match

Bonus de echipa (Team Comissions - TC)

Bonusul de echipa (TC) se bazeaza pe sistemul binar. Sistemul binar presupune construirea a doua linii inferioare linii care se vor dezvolta vertical. Cele doua linii inferioare se vor numi "picoare" ele sustin afacerea noastra. Rain Nutrition International plateste 10% din volumul comisionabil al "piciorului mai slab" sub forma de TC. TC se plateste saptamanal, si se calculeaza avand ca pas de baza volumul de 300 CV (de exemplu daca ai acumulat 1000 de puncte CV in aceasta saptamana, vei primi TC dupa 900 CV (multiplu de 300) iar cei 100 CV ramasi se reporteaza pe saptamana viitoare).

Rain Nutrition International a stabilit o limita superioara saptamanala pentru acest bonus TC: 10.000 USD, adica 100.000 CV.

Cu cat echipa Ta creste, cu atat bonusul TC va fi mai mare. Cu cat Te inscrii mai repede in afacere, cu atat echipa Ta va creste mai repede (si cei de deasupra Ta vor construi aceeasi echipa), iar cu cat echipa Ta va avea un volum comisionabil mai mare, cu atat TC va fi mai semnificativ.

Volumul sau punctajul "piciorului" mai puternic nu se va pierde, ea se va reporta pe saptamana ce urmeaza. Acest fenomen se numeste "Carry Over Volume" sau COV.

Inscrierea cat mai repede in afacerea Rain Nutrition International, ascunde posibilitati nelimitate!

Urmatorul exemplu prezinta plata unui TC in valoare de 900 USD. Aceasta suma este volumul echipei sau "piciorului" mai slab.

top pagina

Team Comission

 

Bonusul de Lider (Leadership Bonus)

Rain Nutrition International cheltuie 3% din rulajul total al firmei pe recompensa Liderilor, adica pe Bonusul de Lider. Cei care doresc sa beneficieze de acest bonus trebuie sa se califice in grupul "Builder Pool" (Afaceristi - cei care construiesc afacerea si reteaua) sau in grupul "Executive Pool" (Lideri - cei care conduc echipa). Locurile din cele doua grupuri se impart in functie de cota. "Afaceristii" sunt primesc dreptul de a beneficia de 70% din cei 3% alocati pentru acest bonus, iar grupul "Liderilor" beneficieaza de 30% din acesti 3%. In functie de cota stabilita puteti beneficia de plata in una, doua sau trei rate.

Cu cat atingi nivele mai inalte, cu atat bonusul LB va fi mai semnificativ. Trebuie sa ai minim 100 PV (personal volume) pentru a beneficia de acest bonus. Gasesti mai jos detalii despre gruprui si calificare.

"Afacerist" = 70% "Lider" = 30%
Rang Cota Rang Cota
Manager 1 Argint 1
Senior Manager 2 Aur 2
Director 3 Platina 3

De exemplu sa presupunem ca rulajul total al firmei in aceasta saptamana este de $1000 USD. In acest caz $700 USD se vor duce catre "afaceristi" iar $300 USD catre "lideri". Daca Tu esti in grupul "liderilor", ai o calificare "Aur", si esti eligibil pentru bonusul de lider, atunci primesti un premiu (bonus) dublu!

top pagina

Leadership Bonus

 

Bonusul genereatiilor (Generation Bonus)

Rain Nutrition International plateste catre distribuitori 50% din rulajul total al firmei. Bonusul Generatiilor, la fel ca celelalte bonusuri va fi platit saptamanal, doar ca procentajul va fi variabil. Procentajul (sau suma platita) va fi stabilita in momentul determinarii si scaderii din rulaj a restului de Bonusuri din planul de compensare. in acest moment restul sumelor de pana la 50% se vor atribui in fondul Bonusului generatiilor. Pentru a deveni eligibil la acest bonus trebuie sa atingi nivelul de director, sau oricare nivel peste acesta.

Poti castiga astfel bani, din vanzarile celor inregistrati de tine, din vanzarile celor inregistrati de acestia din urma samd. pana la 7 generatii.

Bonusul generatiilor este determinat in functie de generatiile din retea. O generatie incepe de la pozitia de Director. Generatia urmareste linia sponsorizarilor personale, si tine pana la primul director sau titlu de lider mai mare. Acest fenomen este denumit "compresie dinamica".

De exemplu: Andrei a fost inregistrat de Tine personal, si in momentul de fata ocupa postul de Director. Asadar Andrei reprezinta prima Ta generatie.

 

Generation Bonus

Andrei ii inscrie pe Nicu si pe Mircea. Nici unul dintre ei nu este calificat pentru un post de conducere. In acest caz mergem mai departe si cautam in liniile inferioare ale celor doi. Nicu a inregistrat-o pe Ana, care a atins deja nivelul de conducere Director. Ana reprezinta generatia a doua. Mircea i-a inscris pe Luci si pe Anca. Nici una dintre ele nu a atins nici un nivel de conducere, si nici nu a mai inscris pe nimeni. Astfel pe aceasta ramura generatia se intrerupe.

A treia generatie incepe dupa Ana si tine pana la Amalia, care a atins nivelul de conducere "Aur". A patra generatie incepe dupa Amalia, si tine pana la George care a atins nivelul Perla. A cincea generatie si totodata ultima din acest exemplu incepe dupa George, si  tine pana la Alina, care are titlu de Zafir.

In acest caz Bonusul Generatiilor Ti se plateste de la Andrei pana la Alina.

Nu uita! Pe "copacul" de generatii sau reteaua de sponsorizare, fiecare persoana inscrisa personal reprezinta un picior individual.

top pagina

Bonusul "Stil de Viata" (Lifestyle Bonus)

Bonusul "Stil de viata" este oferit celor care ating nivelul de conducere "Perla de elita" sau oricare nivel superior timp de 4 saptamani. Acest bonus asa cum sugereaza si numele ei, imbunatateste si sustine stilul de viata a celor care ajung prin perseverenta la acest nivel. Acest bonus poate fi utilizat liber. Puteti sa va platiti ratele, puteti sa va cumparati o  masina, sau puteti sa va reiinoiti garderoba.

In plus Rain Nutrition International garanteaza extra platile pentru urmatoarele 3 luni.

Bonusurile puteti sa le vedeti mai jos:

Perla Elit ................$750 USD / luna

Zafir Elit ................$1000 USD / luna

Diamant ................$1500 USD / luna

In cazul in care devii Perla, dar mai apoi primest calificarea Zafir, extra veniturile lunare se vor plati raportate la noua calificare. De exemplu daca ai atins deja calificarea Perla si primesti timp de 3 luni $750 USD, dar intre timp te califici la nivelul Zafir, din saptamana calificarii la nivelul Zafir, vei primi $1000 USD.

Lifestyle Bonus

 

Castiguri din vanzari - sau Adaosul Comercial

Adaosul comercial reprezinta suma castigata din vanzarea produselor. De regula recomandam ca acest adaos comercial sa fie aproximativ 20% din valoarea de depozit al produsului.

Astfel puteti sa va recuperati investitia, puteti sa va dezvoltati o retea de clienti, si puteti atrage alte persoane in afacere.


Login

Sectiune rezervata exclusiv membrilor! Click Aici!

Calendar Evenimente

Stiri

  • Byron Belka in Romania - 24-25 februarie

Resurse